In de coachingssessies werken we aan meer inzicht, meer groei, meer bewustzijn. Begrip voor jezelf, waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt. Het verdwijnen van fysieke klachten zijn daarbij soms magische wonderen, maar kunnen niet afgedwongen worden. Of in ieder geval niet binnen een “korte tijd”. En soms verdwijnen ze al na één sessie. Maar altijd vindt er healing plaats. In jou! In jouw leven.

Jouw hogere bewustzijn / zelf bepaalt het tempo en bepaalt waar we aan mogen werken. Hoe diep we gaan. Soms kan er nog geen genezing plaatsvinden, omdat we voorzichtig laag voor laag van je afpellen. De echte genezing ligt dan in de diepste processen verborgen, daar waar we nog niet bij kunnen en/of mogen. Gaan wij (of willen wij) te snel en te diep, dan komen de overlevingsstrategieën onmiddellijk omhoog en saboteren de uitkomst.
Ik vertrouw volledig op de leiding van jouw hogere zelf. En pas mijn tempo en de inhoud van de sessie daarop aan.

Het is een prachtige reis die we met elkaar aangaan. Maar altijd zul je merken dat je weer dichter bij jezelf gekomen bent. Wordt je authentieker. Krijg je meer energie en levenslust. Voel het! Ervaar het!

"If your thoughts can make you sick. Is it possible that your thoughts can help you heal?"