Op deze pagina vind je mijn aanbod. Je kunt ervoor kiezen om per keer een losse sessie in te plannen of om een pakket af te nemen. Het is maar net wat je voorkeur heeft. Heb je vragen of wil je meer informatie over mij of mijn werkwijze? Neem dan gerust contact met mij op.

Maak een afspraak voor een intake

#1 Stap-voor-stap

Wil jij graag af van jouw pijn en ongemak en wil je daar graag stap-voor-stap aan werken? We starten met een uitgebreide intake. Vanuit daar kijken we wat er verbeteren mag, zodat jij weer lekker in je vel zit en vol energie en levenslust door het leven gaat. We doen dit stap-voor-stap. Jij bepaalt het tempo. Je mag van mij verwachten dat ik je op de juiste manier begeleid.
Het ene thema vraagt meer sessies dan de andere. Tijdens de intake bespreken we hoeveel sessies er ongeveer nodig zijn en wat er haalbaar is.

€ 150,- per sessie, waarin wij 1,5 uur per keer aan de slag gaan.

Maak een afspraak

#2 Het doorpakkers pakket

Dit pakket is helemaal voor jou als je een aanpakker en doorpakker bent. We spreken een begindatum af en vanaf dan gaan we 16 weken samen aan de slag.

We beginnen natuurlijk met een intake om helder te krijgen waar je nu staat en waar je over 16 weken wilt staan. In de 16 weken die volgen plannen we contactmomenten in (in de praktijk, via mail of via Zoom) en je krijgt huiswerkopdrachten mee waar je echt mee aan de slag gaat. We plannen ook één hele dag in: de doorpak dag.

Voor dit pakket betaal jij mij € 2500,- en krijg jij een flinke boost in jouw proces.

Je krijgt hiervoor :

  • Mijn volle aandacht en begeleiding
  • Een intake gesprek van 1,5 uur
  • 6 sessies van 1,5 uur
  • Een eind gesprek van 1,5 uur
  • Elke twee weken een huiswerkopdracht met daarop een terugkoppeling van mij
  • De doorpak dag, inclusief een gezonde smoothie en lunch
  • En aansluitend nog een heerlijke ontspannende massage van 1,5 uur.

Dit proces doen we echt samen. Je mag van mij verwachten dat ik jou binnen 16 weken naar de gewenste situatie kan brengen. Ik mag van jou verwachten dat jij doorpakt en zelf thuis ook aan de slag gaat met het doen van de (schrijf)opdrachten, het lezen van aanbevolen boeken en/of het bekijken van beeldmateriaal dat ik je aanreik. Inzichten delen we met elkaar en gebruiken we als input voor de volgende sessies. Zo gaan we gericht en concreet aan de slag.

Tijdens het traject maak ik intuïtief gebruik van de verschillende coachingstechnieken die ik tot mijn beschikking heb, waaronder PSYCH-K, opstellingswerk en energetisch werk, een emotionele release sessie of hands-on technieken.

Nieuwsgierig naar mijn werkwijze? Lees het hier.

Maak een afspraak

#3 De doorpak dag

Soms kan het nodig zijn om een doorpak dag te boeken. Zeker ook voor mensen die stap-voor-stap aan hun proces werken.

Tijdens een doorpak dag focussen we ons volledig op jouw proces. Daar waar je mind er soms helemaal klaar mee is na 1,5 uur, heeft het hier geen kans om te ontsnappen. Daardoor kunnen we een mooie transformatie bewerkstelligen.

Dit kun je deze dag verwachten: Een fysieke behandeling met het uitschakelen van triggerpoints, een emotie reset, het uitschakelen van een aantal diepe kern-overtuigingen en naar gewenst kunnen we afsluiten met een fijne ontspannende massage.

Hiervoor betaal jij € 501,- (naar mijn all-time favourite jeans). Dit is incl. een gezonde smoothie en dito lunch.

Maak een afspraak

#4 Luxe massage pakket

Hoe heerlijk is het om jezelf te verwennen met een massage. Maar wel één die gecombineerd is met een goed gesprek (vooraf). Alle tijd en ruimte om 1,5 uur gemasseerd te worden. En als er tijdens de massage pijnlijke punten boven komen de keuze om daar dieper op in te gaan door middel van coachende vragen van mijn kant. En na afloop rustig de tijd om nog even na te soesen en je rustig weer voor te bereiden op de rest van de dag die voor je ligt.

Al met al ben je maximaal 3 uur bij mij binnen. Alle tijd en aandacht dus voor jezelf en alle tijd en aandacht van mij voor jou.

Lijkt je dit wat? Je betaalt hiervoor € 230,-

Maak een afspraak

#5 Basis massage pakket

Als laatste is er nog het basis pakket. Een anderhalf uur durende massage. Een kort gesprekje vooraf. Genoeg tijd en aandacht voor jou, maar de nadruk ligt op de massage. Niet teveel poespas er om heen.

Voor deze anderhalf uur durende massage betaal je € 115,-.

Maak een afspraak

#6 Multi-dimensionele opstelling

Voor degene die al veel aan persoonlijke ontwikkeling heeft gedaan, kan het soms heel verhelderend en bevrijdend zijn om een multi-dimensionele opstelling te boeken. Deze opstellingen worden gegeven in combinatie met mijn collega Maud Soeters en vinden plaats in mijn praktijk.

In deze opstellingen kijken we op het diepste niveau wat er tussen jou en je verlangen ligt. Alles kan hier naar voren komen. Trauma’s van vorige generaties, een vorig leven die niet naar wens verlopen is, een tweelingziel, een invloed van buitenaardse komaf. Je kan het zo gek niet bedenken. Wij staan open voor alles wat er is.

Deze opstellingen vragen van jou dat je je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen geluk. Dat je weet dat we allemaal levens hebben gehad waarin we ooit slachtoffer waren, maar zeker ook dader. Dat je een diep verlangen hebt naar healing en daarom met een open blik kijkt naar dat wat zich aandient.

Deze multidimensionale vorm van opstellen is ontwikkelt door Chantal van den Brink. De afgelopen 10 jaar heeft zij ervaring op gedaan en de hier geldende wetten, regels en het bereik ervan ervaren. Dit werk is wezenlijk anders dan het opstellingen werk, dat we tot nu toe kenden. Het is een combinatie van systemisch werk en healing. Voor meer informatie over de methode en over haar kijk dan op haar website: www.chantalvandenbrink.nl

Multidimensionale opstelling in Meppel of Doorn – € 360,-

We zullen ruim 2 uur bezig zijn. We nemen alle tijd voor een goede intake, gronding en afsluiting.

Agenda:
Vrijdag 29 maart -> Meppel -> vol
Vrijdag 26 april -> Meppel -> nog 1 plekje vrij
Vrijdag 24 mei -> Meppel -> nog twee plekken vrij
Vrijdag 19 juli
Vrijdag 16 augustus
Dinsdag 24 september
Vrijdag 18 oktober
Vrijdag 15 november
Vrijdag 13 december

Mocht je graag een multidimensionale opstelling willen, maar het lukt je niet op bovenstaande data. Laat het ons dan weten. Dan kijken we of we gezamenlijk een andere mogelijkheid kunnen vinden.

Maak een afspraak