PSYCH-K introductiesessie

PSYCH-K leren en toepassen

Wil jijzelf PSYCH-K leren? Dan is het heel fijn om hiervoor de basisworkshop te volgen van Paula van der Werff. In 3 dagen leer je hier de beginselen van het spiertesten en de eerste twee balansen. Hierna kun je deze balansen toepassen op jezelf of op je familie en vrienden. Wil je er verder mee aan het werk als coach, dan kun je bij Paula ook de overige balansen leren.

Wat ga je leren tijdens de basisworkshop:

  • Je leert de belangrijkste 2 basis balansen, waarmee je al heel veel overtuigingen kan transformeren.
  • Je leert te communiceren met je onderbewuste door het spiertest protocol.
  • We leren hoe we stress kunnen verwijderen uit je lichaam.
  • We leren hoe je goed gaat formuleren wat je nu eigenlijk wel wilt.
  • En nog veel meer.

Introductiesessie

Heb je interesse in de PSYCH-K® Basis Workshop, maar weet je niet zeker of dit bij je past? Of twijfel je nog? Boek dan bij mij een introductiesessie.

Het doel van een introductiesessie is om zelf te ervaren wat PSYCH-K voor jou kan betekenen. Een introductiesessie kost € 242,- en duurt 1,5 uur. Tijdens zo’n sessie leg ik je de beginselen van PSYCH-K uit, beantwoord ik je vragen en je ervaart een tweetal balansen. Hierna is het voor jou makkelijker om een goed geïnformeerde beslissing te nemen of de workshop wel of niet wat voor jou is.

Tevens krijg je het boek “Neem de regie over jezelf” geschreven door Paula van der Werff gratis mee naar huis. Boek jij na deze introductiesessie de basisworkshop in, vergeet dan niet te vermelden dat je deze introductiesessie bij mij hebt gevolgd. Je krijgt dan namelijk meteen € 75,- korting op jouw workshop.

Boek nu een introductiesessie

"Stress en belemmerende overtuigingen transformeren op onderbewust niveau."