Mind-body connectie

Mijn naam is Marjan van Buuren. Ik ben een ervaren coach die op liefdevolle wijze de vinger op de zere plek legt. Ik heb mij gespecialiseerd in de mind-body connectie.

Met behulp van effectieve coachingstechnieken, ondersteunende massagetechnieken, gecombineerd met helende handen en mijn hooggevoeligheid brengen we bij jou de verbinding weer tot stand tussen je hoofd en je lijf.

Mijn passie voor het lichaam is enorm. Over hoe het biologisch werkt, maar vooral ook hoe het ons ondersteunt. Wat het allemaal voor ons doet om ons in leven te houden, hoe het ons helpt met het verteren van stress en trauma. Hoe het ons versterkt daar waar wij gekwetst zijn. Ons lijf laat ons nooit in de steek!

Lees meer over mijn aanbod

"Your body loves you, love it back!"

Wat meer achtergrond over mij

Ik ben geboren en getogen in Meppel (1971). Al in mijn vroegste jeugd kwam ik in aanraking met verlies. Mijn vader overleed na een lang ziektebed. Dit verdriet was te groot voor mij om te verwerken. Ik begreep niet wat er gebeurd was. De beste manier om dit te overleven was om deze vervelende gebeurtenis te negeren. Weg te stoppen en het er vooral niet meer over te hebben. Ik verharde, werd kritisch en negatief. Raakte verslaafd aan suikers. Was altijd moe. En verhuisde van mijn hart naar mijn hoofd.

In de jaren erna ontstonden er al snel fysieke klachten. Die nooit in verbinding werden gebracht met mijn emotionele toestand.

Jaren later tijdens mijn eerste opleiding tot NEI therapeut kwam ik in aanraking met de emotionele kant van mijn lichamelijke klachten. Van mijn mentale gesteldheid. Een dijk brak open. En de weg naar healing kwam vrij te liggen.

Een heftige spirituele ontmoeting brak daarna de muren die ik rondom mijn hart had gebouwd nog verder af.

Wat ben ik dankbaar voor dit proces. Een mooie reis naar mijzelf ontstond. Ik verzachte, werd liever, opener en ging weer leven vanuit mijn hart. Mijn pijnklachten verdwenen. Dit gun ik een ieder.

Nog meer weten over mij?
Ik was te gast bij de ‘Praktijk van je leven podcast’. Dit gesprek ging over mijn ondernemersreis. Je kunt het hieronder beluisteren.

Wie ben ik nog meer in korte zinnen

1
Aandacht

Ik ben betrokken bij jou als klant en kan me goed inleven in jouw verhaal. Ik neem de tijd voor jou.

2
Spiritualiteit

Ik geloof dat alles verbonden is met alles. Voor mij is er meer tussen hemel en aarde. Dit draag ik ook uit.

3
Persoonlijke ontwikkeling

Het is voor mij belangrijk om mezelf te blijven ontwikkeling, te groeien. Elke keer een stap dieper te komen. Dichter bij de essentie van mijzelf. Hier begeleid ik jou ook graag bij.

4
Avontuurlijk

Ik ga graag op ontdekking, zowel in het echte leven (vroeger met de rugzak de wereld rond, nu op reis met de camper) als in mijzelf op zoek naar verdieping en stilte. Ik reis graag met je mee door jouw leven naar de oorsprong van jouw klachten.

5
Passie

Het menselijk lichaam is mijn passie. Ik blijf mij verwonderen over hoe bijzonder het is, hoe het werkt. Hoe het ons nooit in de steek laat. En hoe lichaam en geest verbonden zijn en in elke cel tot uiting komt.

6
ontspannen

Goed ontspannen is een kunst. Rust en ruimte bied ik aan in mijn praktijk, zodat jij je kan ontspannen.

7
Sensitief

Ik voel mensen en situaties goed aan.

Zij gingen je voor

De massages zijn altijd al heerlijk, maar dat ik na één coachingssessie af ben van vijftig jaar elke dag met eten bezig zijn in mijn hoofd, is helemaal fantastisch! Wat een vrijheid en rust ervaar ik nu.

Irene

Wauw, wat heb ik een aantal mooie sessies gehad bij je. Jouw unieke combinatie van massage, coaching en healing maakt dat ik een hele grote stap vooruit heb gezet in mijn ontwikkeling. Dank je wel lieve Marjan!

Maureen

Jarenlang had ik verschillende klachten en voelde ik me uitgeput. Het maakte me somber en ik wist niet hoe ik er vanaf moest komen. Door de (directe) aanpak van Marjan is voor mij duidelijk waar ik aan mag werken en zit ik veel lekkerder in mijn vel.

Saskia

Marjan is intuïtief erg sterk en weet haarfijn aan te voelen waar mijn uitdagingen zitten. Voor het werken aan die uitdagingen heeft ze tal van manieren waardoor er altijd wel één past. Hiermee helpt Marjan me bij het nog beter leren kennen van mijzelf en het benutten van mijn potentie in werk en privé.

Marijn