Ken jij het gevoel...

…dat je heel nodig naar de wc moet? En dat er geen gelegenheid is om te gaan? Je lichaam kondigt het aan met een lichte druk van je blaas. Je voelt het, weet het, maar je kan het onderdrukken. Nu even niet, denk je.

De druk wordt steeds verder opgevoerd. Je voelt je wat ongemakkelijker. Je gaat misschien wat zweten, krijgt pijntjes of je wordt wat korter af. Een hele normale reactie van je lijf om aan te geven dat er wat aan de hand is.

Ben je in de gelegenheid om naar de wc te gaan, dan zul je onmiddellijke opluchting ervaren. En de pijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Zo gaat het ook met het onderdrukken van emoties. Hoe langer je ze tegenhoudt, hoe meer pijn ze gaan veroorzaken in je lijf. En hoe groter de opluchting als we er ruimte aan geven.

"Alles wat we zijn, is het resultaat van wat we dachten" - Boeddha

Ben jij...

…ook zo iemand die zijn probleem al langere tijd onderdrukt? Die denkt dat het vanzelf wel weer overgaat? Die moppert op zijn/haar lijf: “het laat mij in de steek”!

Weet dan dat er een snelle en effectieve methode is om deze problemen aan te pakken. Die jou kan helpen. Zodat je weer fit en vitaal de dag door kan komen.

Tijdens een behandeltraject gaan we op zoek naar de oorsprong van jouw fysieke pijnen. Welke emoties zijn er niet geuit? Wat zit je nog dwars? Wat houdt jou vast? Wat is er in jouw leven gebeurd?

Met als doel : Rust, ontspanning, opluchting en ontlading.

Bekijk mijn aanbod

Heb jij:

 • Wisselende klachten waarvan de oorzaak onbekend is?
 • Rug, nek of schouder klachten?
 • Last van je darmen?
 • Last van slapeloosheid?
 • Een burn-out of tekenen daarvan?
 • Andere stress klachten of symptomen?

Ben jij:

 • Iemand die meer in je hoofd leeft dan in je hart?
 • Een people pleaser?
 • Iemand die telkens over zijn eigen grenzen gaat?
 • Die goed is in alsmaar doorgaan, terwijl je lichaam aangeeft dat het beter is om rust te nemen?
 • Die perfectionistisch is?
 • Hooggevoelig?
 • Iemand die in de overleef stand staat? In plaats van volop van het leven te genieten
 • Een harder werker?

Voor wie?

 • Je staat bewust in het leven.
 • Je bent bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven en je gezondheid.
 • Je hebt een brede kijk op ziekte en gezondheid.
 • Je staat open voor de mogelijkheid dat je emoties, je gedachten en dat wat je hebt meegemaakt van invloed kunnen zijn op hoe jij je nu voelt.
 • Je lijf is hier een weerspiegeling van.
 • Je bent nieuwsgierig en open.
 • Je gelooft dat jij met je mindset en je gedachten invloed hebt op je gezondheid en hoe je je leven vormgeeft.

Dan ben je van harte welkom om samen met mij aan de slag te gaan. En gaan we samen kijken waar de oorzaak van jouw klachten ligt.

Zullen we samen aan de slag?

Zij gingen je voor

“Bij Marjan voel ik me welkom, ze heeft oprechte aandacht en interesse in mij als persoon. Ze kijkt met een vriendelijke blik mee, naar waarmee ze je kan helpen. Door haar integerheid en kennis komt er diepte in het verhaal. Ze voelt feilloos aan waarmee ze je op dat moment kan helpen. Ik vind het fijn aan Marjan dat ze echt naar mij kijkt en daarin ziet wat er nodig is. Zo is elke sessie anders en elke keer brengt het je een stuk naar jezelf toe en wie jij mag zijn.”

Mandy

“Marjan is intuïtief erg sterk en weet haarfijn aan te voelen waar mijn uitdagingen zitten. Voor het werken aan die uitdagingen heeft ze tal van manieren waardoor er altijd wel één past. Hiermee helpt Marjan me bij het nog beter leren kennen van mijzelf en het benutten van mijn potentie in werk en privé.”

Marijn

“Wauw, wat heb ik een aantal mooie sessies gehad bij je. Jouw unieke combinatie van massage, coaching en healing maakt dat ik een hele grote stap vooruit heb gezet in mijn ontwikkeling. Dank je wel lieve Marjan!”

Maureen

“Marjan is een vrouw bij wie ik mij gelijk prettig voelde. In de gesprekken die wij hadden deden we oefeningen en ben ik over verschillende gebeurtenissen uit mijn leven me anders gaan voelen waardoor ik meer rust ervaar.
Met haar luisterend oor, haar manier van doorvragen en ook haar humor zo tussendoor heb ik de sessies met Marjan als zeer prettig ervaren en zou ik zeker weer naar haar toegaan als er dingen in mijn leven zouden zijn die aandacht vragen.”

Froukje

“Sinds ik bij jou terecht kan, gaat het stukje bij beetje beter met mij. Dankzij onder andere je scherpe geest en heldere gevoel help je mij helen en dichterbij mezelf te komen. Dankjewel daarvoor.

Ellen

“De massages zijn altijd al heerlijk, maar dat ik na één coachingssessie af ben van vijftig jaar elke dag met eten bezig zijn in mijn hoofd, is helemaal fantastisch! Wat een vrijheid en rust ervaar ik nu.”

Irene

“Direct in haar eerste e-mail was er al prettig contact. Ze heeft me in verscheidene consulten inzicht gegeven, me dingen laten inzien, me bevraagd. Ze is heel goed in het doorprikken van wanneer je een gewenst antwoord geeft. Ze neemt alle tijd en vraagt door. Ze heeft zo’n bijzondere manier van bevragen waardoor je zelf onder het antwoorden ineens het kwartje hoort / voelt vallen.

Wat voor mij persoonlijk een enorm pluspunt was is dat we na ons gesprek afsloten met een massage, waardoor ik tot echte ontspanning kwam.
Dat lukte me zelf niet meer door de stressvolle situatie waar ik in zat.

Uiteindelijk hebben we in een van de laatste sessies een trauma behandeld aan de hand van psych-k. Dat was heel intens maar het heeft gewerkt! Na die sessie heb ik zoveel rust hierover en kan ik echt verder.

Wat een verschil met hoe ik een paar maanden geleden binnen kwam in haar praktijk en hoe ik me nu voel. Ik ben trots op mezelf en dan ook echt oprecht en heel diep van binnen. Dat is een emotie die ik heel lang en misschien wel nooit zo sterk heb gevoeld.

Dank je wel lieve Marjan.

Ik wens een ieder die ook op zoek is naar hulp een traject bij Marjan toe. Zelfzorg!”

Simone

“Ik kom al een aantal jaren bij Marjan, Eerst voor massage en later ook voor coaching. Marjan haar kwaliteit bij massage is van een hoog niveau, je merkt de ervaring en ook dat ze vaak merkt waar de behoefte aan is. Als coach kan Marjan vaak al bij de eerste zinnen doorgronden wat er die sessie nodig is. Soms gewoon praten, oefeningen of toch weer een massage. Hierbij komt haar sensitiviteit goed naar boven. Dit vind ik een kracht en voor mij is de combinatie van coaching en massage erg fijn.”

Wim