Stap voor stap

Stap voor stap in jouw proces

Wil jij graag af van jouw pijn en ongemak en wil je daar graag stap voor stap aan werken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

We starten met een uitgebreide intake. Vanuit daar kijken we wat er verbeteren mag, zodat jij weer lekker in je vel zit en vol energie en levenslust door het leven gaat.

We doen dit stap voor stap. Jij bepaalt het tempo. Je mag van mij verwachten dat ik je op de juiste manier begeleid. Tijdens de intake bespreken we hoeveel sessies er ongeveer nodig zijn en wat er haalbaar is.

Belangrijke kanttekening daarbij is wel dat ik niet geloof in een quick fix, omdat echte duurzame veranderingen soms tijd en toewijding vereisen. Soms is het nodig om laag voor laag af te pellen. Jouw lichaam zal dit aangeven. Dit proces verschilt per persoon en per thema. Sommige kwesties vereisen meer sessies, tijd en inspanning van jou. En soms wordt dit pas gaandeweg helder.

Praktische informatie
€ 150,- per sessie, waarin wij 1,5 uur per keer aan de slag gaan.

Zullen we kennismaken?

"Ik kijk verder. Naar het hele verhaal. We gaan samen op zoek naar waarom je vast zit. We gaan luisteren naar het verhaal achter het verhaal. Naar wat jouw lijf je te vertellen heeft."

Marjan is intuïtief erg sterk en weet haarfijn aan te voelen waar mijn uitdagingen zitten. Voor het werken aan die uitdagingen heeft ze tal van manieren waardoor er altijd wel één past. Hiermee helpt Marjan me bij het nog beter leren kennen van mijzelf en het benutten van mijn potentie in werk en privé.

Marijn