Multidimensionale opstelling

In deze opstelling kijken we op het diepste niveau wat er tussen jou en je verlangen ligt

Voor degene die al veel aan persoonlijke ontwikkeling heeft gedaan, kan het soms heel verhelderend en bevrijdend zijn om een multidimensionele opstelling te boeken. Deze opstellingen worden gegeven in combinatie met mijn collega Maud Soeters en vinden plaats in mijn praktijk (of in de praktijk van Maud in Doorn).

In deze opstellingen kijken we op het diepste niveau wat er tussen jou en je verlangen ligt. Alles kan hier naar voren komen. Trauma’s van vorige generaties, een vorig leven die niet naar wens verlopen is, een tweelingziel, een invloed van buitenaardse komaf. Je kan het zo gek niet bedenken. Wij staan open voor alles wat er is.

Deze opstellingen vragen van jou dat je je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen geluk. Dat je weet dat we allemaal levens hebben gehad waarin we ooit slachtoffer waren, maar zeker ook dader. Dat je een diep verlangen hebt naar healing en daarom met een open blik kijkt naar dat wat zich aandient.

Het is geweldig werk en we zien mensen enorme veranderingen in hun bewustzijn doormaken, waardoor ze op een nieuw levenspad terechtkomen. Ben jij klaar voor de volgende grote stap in je leven?

Meer informatie?

"Een multidimensionale opstelling is een verdere en diepgaande manier van opstellen die voortbouwt op de klassieke (familie) opstelling."

Wat is een multidimensionale opstelling?

Deze multidimensionale vorm van opstellen is ontwikkelt door Chantal van den Brink. De afgelopen 10 jaar heeft zij ervaring op gedaan en de hier geldende wetten, regels en het bereik ervan ervaren. Dit werk is wezenlijk anders dan het opstellingen werk, dat we tot nu toe kenden. Het is een combinatie van systemisch werk en healing. Voor meer informatie over de methode en over haar kijk dan op haar website: www.chantalvandenbrink.nl

Praktische informatie

Prijs: Multidimensionale opstelling in Meppel of Doorn – € 360,-

We zullen ruim 2 uur bezig zijn. We nemen alle tijd voor een goede intake, gronding en afsluiting.

Agenda:
Vrijdag 19 juli -> VOL
Vrijdag 16 augustus
Dinsdag 24 september
Vrijdag 18 oktober
Vrijdag 15 november
Vrijdag 13 december

Mocht je graag een multidimensionale opstelling willen, maar het lukt je niet op bovenstaande data. Laat het ons dan weten. Dan kijken we of we gezamenlijk een andere mogelijkheid kunnen vinden.

Klaar voor een volgende grote stap?

Ervaringen

Wat een ervaring was de multidimensionale opstelling! Ik vond het erg inzichtelijk om bewuste en onbewuste puzzelstukken voor me in de ruimte te zien liggen. Naar boven gehaald door duidelijke intentie, zorgvuldige afstemming en heldere representatie. Stap voor stap kreeg alles een plek, weer in zorgvuldige afstemming en overleg, totdat het veld muisstil was. Heel fijn om de opstelling op die manier af te mogen sluiten. Daarnaast vond ik het ook erg inspirerend om jullie te zien samenwerken: ieder vanuit haar eigen kracht en expertise, samen een ruimte creërend waarin van alles naar boven mocht borrelen. Dank!

Anne

Bij Maud en Marjan voelt het als een warm bad, een thuiskomen. Zonder verwachtingen, maar met een verlangen was het alles en meer. Mijn vraag werd pas duidelijk in een meditatie. Toekijkend wat zich aandiende voelde ik me zeer betrokken en zeer geraakt. De beelden die alleen ik had gezien, werden via Marjan nu uitgesproken. Prachtig en ontroerend.

Mijn vorige levens precies zoals ik me dat had voorgesteld, maar nog niet kon geloven. Nu voel ik dat het er mag zijn, dat ik er mag zijn. Ik mocht landen op aarde en in mijn lijf. Zeer dankbaar voor deze ervaring!

Rosanne

Marjan en Maud zijn twee kanten van dezelfde medaille. Een medaille die je jezelf mag uitreiken door samen met hen een multidimensionale opstelling te gaan doen.
De begeleiding door Marjan en Maud biedt veiligheid en ruimte om verder te kijken dan je voor mogelijk had gehouden. En de betrokkenheid van Maud en Marjan voelt als een warme deken die je af mag leggen op jouw moment zodat je in je eigen schoenen naar buiten loopt. Het ervaren van een multidimensionale opstelling is een ervaring die ik iedereen gun.

Willeke