Aanpakken en doorpakken

Een behandeltraject is perfect voor jou als je een echte aanpakker en doorzetter bent. We spreken een begindatum af en vanaf dan gaan we 3, 6 of 9 maanden samen aan de slag.

Tijdens het traject zoeken we samen naar de oorsprong van jouw fysieke pijnen. We onderzoeken welke emoties niet geuit zijn, wat je dwarszit, wat je vasthoudt en wat er in je leven gebeurd is. Het doel is om rust, ontspanning, opluchting en ontlading te bereiken.

De voordelen van dit traject zijn duidelijk:  Dit proces doen we echt samen. Je mag van mij verwachten dat ik jou binnen de gestelde periode naar de gewenste situatie kan brengen. Ik mag van jou verwachten dat jij doorpakt en zelf thuis ook aan de slag gaat met het doen van de (schrijf)opdrachten, het lezen van aanbevolen boeken en/of het bekijken van beeldmateriaal dat ik je aanreik. Inzichten delen we met elkaar en gebruiken we als input voor de volgende sessies. Ik ben tijdens jouw ‘reis’ 24/7 bereikbaar voor ondersteuning. We doen dit samen.

Praktische informatie

Optie 1: 3 maanden > doorklik naar meer info

Optie 2: 6 maanden > doorklik naar meer info

Optie 3:  9 maanden > doorklik naar meer info

Zullen we kennismaken?

"Ik kijk verder. Naar het hele verhaal. We gaan samen op zoek naar waarom je vast zit. We gaan luisteren naar het verhaal achter het verhaal. Naar wat jouw lijf je te vertellen heeft."

Marjan is intuïtief erg sterk en weet haarfijn aan te voelen waar mijn uitdagingen zitten. Voor het werken aan die uitdagingen heeft ze tal van manieren waardoor er altijd wel één past. Hiermee helpt Marjan me bij het nog beter leren kennen van mijzelf en het benutten van mijn potentie in werk en privé.

Marijn